Jääskän Loma Oy

Joulukuun yrityksenä Kehityskeskus esittelee alahärmäläisen Jääskän Loma Oy:n. Yritys on perustettu vuonna 1992 ja se on harjoittanut majoitustoimintaa vuodesta 1997, kun Rukalle rakennettiin ensimmäiset asunnot.

"Tällä hetkellä meillä on tarjota kelomökkejä Rukalla, loma-asuntoja Kalajärven virkistysalueella, 40 vuodepaikkaa huoneistohotellissa Alahärmän keskustassa ja mökkejä Alahärmän Haaruksessa, jotka rakennettiin vuonna 2006 kasvaneen kysynnän myötä" kertoo yrittäjä Päivi Hautala.

"Majoituskapasiteettimme on kokonaisuudessaan 136 vuodepaikkaa" jatkaa Sakari Hautala, yrittäjäpariskunnan toinen osapuoli.

Vapaa-aikanaan Härmän matkailuyhdistyksen puheenjohtajana toimiva Päivi Hautala on tyytyväinen tehtyihin investointeihin: "Kesällä sesongin aikana meillä riittää kiirettä ja sesongin ulkopuolella meidät ovat löytäneet erilaiset työporukat, joista on tullut kanta-asiakkaita".

Jääskän Lomalle on juuri valmistunut tuliterät kokous- ja saunatilat Alahärmän Haarusjärven rannalle, joihin voi tutustua esimerkiksi yrityksen verkkosivuilla www.jaaskanloma.fi.

 

Jääskän Loma Oy
Kuvassa yrittäjäpariskunta Hautala, jolla on selkeä työnjako: "Sakari rakentaa ja Päivi markkinoi"