Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

12.12.2017 15.16

Kaupungin yritysasiamiehen tehtävään Heikki Hurrila

Kauhavan kaupungin määräaikainen yritysasiamiehen tehtävä vuosiksi 2018 - 2019 on ollut julkisesti haettavana 14.11.2017 - 1.12.2017. Hakijoita tehtävään oli 15 henkilöä.

Haastattelujen ja hakemusten kokonaisarvioinnin perusteella määräaikaiseen yritysasiamiehen tehtävään on valittu sosionomi AMK, Yritysneuvojan EAT Heikki Hurrila. Hurrilalla on monipuolinen kokemus yrityksen kehittämis- ja koulutustehtävistä sekä asiantuntijapalvelujen myynnistä.

Yritysasiamiehen tehtäviin kuuluu elinkeinotoimen yrityspalvelut ja -neuvonta aloittaville ja toimiville yrityksille, yritysten välisen yhteistyön edistäminen, kasvuyrittäjyyden tukeminen sekä uusien yritysten ja investointien sijoittumisessa avustaminen Investkauhava-toiminnan kautta. Yritysasiamies toimii Kauhavan kaupungin Kehityskeskuksessa.

Yritysasiamiehen roolina on kasvuyritysten tunnistaminen, yritysten aktivointi investointeihin ja toiminnan kehittämiseen, alihankintaketjujen verkostoitumisen edistäminen sekä erilaisten kokeilujen toteuttaminen kauhavalaisten yritysten toimintaympäristön parantamiseksi.


Palaa otsikoihin